Visit Malta nimittää Aviarepsin edustajakseen Pohjoismaissa

Visit Malta nimittää Aviarepsin edustajakseen Pohjoismaissa

Aviareps on nimitetty Visit Maltan paikallisedustajaksi Ruotsissa, Tanskassa, Suomessa, Norjassa ja Islannissa seuraaviksi kolmeksi vuodeksi.

Visit Malta©

Aviareps markkinoi Maltaa kasvattaakseen maan pohjoismaisia ​​kävijämääriä kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti ja esittelemällä Maltaa pohjoismaisille matkailijoille suhdetoiminnan-, markkinoinnin-, digitaalisen markkinoinnin ja mainonnan palveluiden yhdistelmänä. Aviareps Nordic -tiimi on vastuussa Maltan profiilin nostamisesta kattavana ympärivuotisena vapaa-ajan- ja liikematkakohteena, olipa kysymyksessä sitten kokoukset, kannustusmatkat, konferenssit tai messut, mutta myös pariskunnille, häämatkalaisille, perheille, ryhmille ja jopa yksin matkustaville, jotka etsivät ainutlaatuisia ja aitoja kokemuksia.

Vuonna 2022 Maltalla kävi Pohjoismaista yli 76 000 vierailijaa, mikä on noin 62 % pandemiaa edeltävän vuoden 2019 kävijämääristä. Kasvua edelliseen vuoteen 2021 verrattuna oli lähes 150 %.

”Maltan matkailu on elpynyt erittäin vahvasti pandemian jälkeen ja vuodesta 2023 näyttäisi tulevan erittäin positiivinen vuosi. Maltan ja Gozon saaret ovat ympärivuotisia kohteita, jotka tarjoavat turisteille monipuolisen valikoiman aitoja kokemuksia sekä monipuolista toimintaa. Maltan saaret tunnetaan pitkistä auringonpaisteisista päivätä, puhtaasta merestä, maailmanperintökohteista, laajasta tapahtumakalenterista, herkullisesta Välimeren keittiöstä ja lämpimästä vieraanvaraisuudesta, jolla paikalliset toivottavat matkailijat tervetulleiksi. MTA on erittäin iloinen voidessaan aloittaa uuden yhteistyön Aviarepsin kanssa Maltan saarten kohde-edustajana Pohjoismaissa.  

”Odotamme yhteistyöltä mielenkiintoisempaa ja luovempaa markkinointitoimintaa, jonka tavoitteena on vahvistaa Visit Malta-brändin tunnettavuutta sekä houkutella enemmän vapaa-ajan ja liikematkustajia Pohjoismaista”, sanoo Carlo Micallef, Malta Tourism Authorityn  toimitusjohtaja ja markkinointijohtaja.

”Suurella ylpeydellä ja ilolla aloitamme yhteistyömme Maltan kanssa, joka on helmi Euroopan ja Välimeren kohteiden joukossa. Omat tiimimme kaikilla pohjoismaisilla markkinoilla tuovat tuotteen paikallisille markkinoille ja kehotamme myös kaikkia kiinnostuneita organisaatioita ja henkilöitä ottamaan meihin aktiivisesti yhteyttä, jotta saamme Maltan entistä vahvemmin yleisön tietoisuuteen ”, sanoo Tapani Kauhanen, Aviarepsin pohjoismaiden toimitusjohtaja.

Fresh

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *