Tietosuojaseloste

freshmedia.fi

Matenet Media Oy Ltd® ja XFM® noudattavat Suomen Graafinen Teollisuus ry:n yleisiä toimitusehtoja.

Tekijänoikeudet

Matenet Media Oy Ltd® ja XFM® omistaa julkaisuoikeudet, kustannusoikeudet ja tekijänoikeudet seuraaviin julkaisuihin: www.freshmedia.fi, Golfinmaailma©, Golf & Travel -Guide©, GolfMatkailu -lehti© & GolfTravel – magazine©, Etelä-Suomen Golf & Travel Guide©, Västra Nylands Guide©®, Västra Finlands Guide©®, Suomen Palveluhakemistot©®, Herttoniemen Palveluhakemisto©®, Itä-Helsingin Palveluhakemisto©®, Kallio-Vallila-Alppila Palveluhakemisto©®, Malmin-Oulunkylän Palveluhakemisto©®, Töölön Palveluhakemisto©®, Munkinseudun-Haagan Palveluopas©®, Kamppi-Eira-Kruununhaka Palveluhakemisto©®, Vuosaaren Palveluhakemisto©®.

Verkkosivujen www.freshmedia.fi, www.ladygolflehti.fi ja toolonpalveluhakemisto.fi sekä printtijulkaisujen Golfinmaailma©, Golf & Travel -Guide©, GolfMatkailu -lehti© & GolfTravel – magazine©, Etelä-Suomen Golf & Travel Guide©, Västra Nylands Guide©®, Västra Finlands Guide©®, Suomen Palveluhakemistot©®, Herttoniemen Palveluhakemisto©®, Itä-Helsingin Palveluhakemisto©®, Kallio-Vallila-Alppila Palveluhakemisto©®, Malmin-Oulunkylän Palveluhakemisto©®, Töölön Palveluhakemisto©®, Munkinseudun-Haagan Palveluopas©®, Kamppi-Eira-Kruununhaka Palveluhakemisto©® ja Vuosaaren Palveluhakemisto©®, sisältö on suojattu tekijänoikeuslain ja kansainvälisten sopimusten mukaisesti.
Verkkosivujen ja printtijulkaisujen kaikki oikeudet, tekijänoikeudet mukaan lukien, ovat Matenet Media Oy Ltd®:lla ja XFM®:llä tai muilla verkkosivuilla ja printtijulkaisuihin tietoa tuottavilla tiedontuottajilla. Matenet Media Oy Ltd® ja XFM® pidättävät itsellään kaikki oikeudet www.freshmedia.fi, www.ladygolflehti.fi ja www.toolonpalveluhakemisto.fi -sivustojen sisältöön ellei sivustoilla toisin ole mainittu.

Palvelun sisällön tai sisällön osan saattaminen yleisön saataviin levittämällä, esittämällä tai näyttämällä julkisesti tai varastointi tai kappaleiden valmistaminen sisällöstä tai sen osasta ilman Matenet Media Oy Ltd®:n ja XFM®:n etukäteen antamaa kirjallista suostumusta on kielletty. Asiakkaalla ei ole oikeutta palvelun tai sen osan julkaisemiseen tai edelleen luovuttamiseen. Kielto koskee sekä vastikkeellista että vastikkeettomia luovutuksia sekä tilanteita, joissa palvelu saatetaan kolmansien osapuolien saataville.

Asiakkaalla ei ole oikeutta muodostaa palvelusta tai sen osasta uutta teosta tai uutta palvelua.
Asiakkaalla on oikeus ostaa palvelu tai sen osa viranomaisen tai yrityksen toiminnassa suoranaisesti käytettäväksi (esimerkiksi sisäinen tiedotuskäyttö, tiedostojen ylläpito, koulutuskäyttö ja esitelmöinti).

Palvelu on asiakkaan käytettävissä lähtökohtaisesti 24 tuntia vuorokaudessa. Asiakas ostaa palveluun yhteyden verkkoselaimellaan. Asiakas on vastuussa tilaajakohtaisen käyttäjätunnuksen salassapidosta sekä sillä tapahtuneesta käytöstä. Asiakkaan tulee ilmoittaa välittömästi Matenet Media Oy Ltd®:lle ja XFM®:lle käyttäjätunnuksen ja salasanan katoamisesta tai paljastumisesta kolmannelle osapuolelle. Ilmoitus tulee tehdä sähköpostilla osoitteeseen info@freshmedia.fi. Asiakas vastaa kaikista niistä kustannuksista, jotka syntyvät hänen käyttäjätunnuksensa käyttämisestä, kunnes hän on ilmoittanut Matenet Media Oy Ltd®:lle ja XFM®:lle käyttäjätunnusten katoamisesta tai joutumisesta kolmannen osapuolen haltuun ja Matenet Media Oy Ltd® ja XFM® on kuitannut vastaanottaneensa mainitun ilmoituksen. Mahdollisesti käyttämättä jäänyt lukuoikeus voidaan siirtää uusille käyttäjätunnuksille, mutta lukuoikeutta vastaavaa euromäärää ei palauteta asiakkaalle. Matenet Media Oy Ltd®:llä ja XFM®:llä on oikeus periä asiakkaalta uusien käyttäjätunnusten ja salasanojen antamisesta mahdollisesti aiheutuvat kustannukset kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisesti. Maksullisen palvelun käyttöoikeuden siirtäminen on kielletty ilman Matenet Media Oy Ltd®:n ja XFM®:n etukäteen antamaa kirjallista lupaa.

Asiakas on korvausvelvollinen Matenet Media Oy Ltd®:lle ja XFM®:lle ja suoraan muille tahoille mahdollisista väärinkäytöksistä sekä lain- tai sopimuksenvastaisista toimistaan.

Ohjelmien oikeudet

Ohjelmien oikeudet ovat lisenssinhaltijoilla.

Ilmoitukset

Ilmoitusten julkaisemiseen julkaisuissa sovelletaan kulloinkin voimassaolevan mediakortin ehtoja.

Ilmoittaja on vastuussa ja korvausvelvollinen mainontansa aiheuttamista mahdollisista vahingoista kolmannelle osapuolelle ja/tai Matenet Media Oy Ltd®:lle ja XFM®:lle.

Mahdolliset aineiston peruuttamiset tulee tehdä kirjallisesti viikon (seitsemän päivän) sisällä ilmoituksen jättöpäivästä lukien ennen ko. päivän klo 16:00. Sen jälkeen tulevia peruutuksia ei voida huomioida, koska aineisto siirtyy automaattisesti painoon.
Viikon sisällä peruutetusta ilmoituksesta veloitetaan 30 % ilmoituksen myyntihinnasta, johon lisätään arvonlisävero 24 %.

Matenet Media Oy Ltd®:n ja XFM®:n vastuu rajoittuu ilmoituksen korjaamiseen tai poistamiseen. Välillisiä tai välittömiä vahinkoja ei korvata. Rahallisia korvauksia tai lehti-ilmoituksia ei myönnetä verkossa olleen mahdollisen virheen tai puutteen vuoksi.

Yleiset ehdot: www.freshmedia.fi

Käydessäsi Matenet Media Oy Ltd®:n ja XFM®:n nettisivuilla hyväksyt samalla alla mainitut ehdot sinua sitoviksi. Sivuja ei saa käyttää, ellei sitoudu noudattamaan alla olevia ehtoja. Näiden sivujen ja niiden sisällön omistusoikeudet kuuluvat Matenet Media Oy Ltd®:lle ja XFM®:lle. Kaikki oikeudet kaikissa maissa pidätetään.

Näiden sivujen sisällön tai sen osan julkaiseminen, jäljentäminen, siirtäminen tai säilyttäminen ilman oikeuksien omistajan kirjallista lupaa on kielletty. Sisällön muokkaaminen tai käyttö muuhun tarkoitukseen on kielletty. Kaikki kuvat ja videot ovat maksullisia ja niihin lisätään alv 24 %, samoin kaikki materiaali arkistossa on maksullista.

Näiden nettisivujen sisältö toimitetaan sitoumuksetta ja sellaisenaan, eikä sivujen omistaja anna minkäänlaista välitöntä tai välillistä takuuta sivujen ja niiden sisällön oikeellisuudesta, luotettavuudesta tai tarkkuudesta. Matenet Media Oy Ltd® ja XFM® pidättävät oikeuden muuttaa sivuja tai estää niiden käytön milloin tahansa. Matenet Media Oy Ltd® ja XFM® eivät vastaa kolmannen osapuolen tuottamasta tai julkaisemasta materiaalista, josta tai johon näiltä nettisivuilta on linkki.

Emme vastaa sivujen tai asioiden toimivuudesta kaikissa laitteistoissa tai ohjelmistoissa. Emme myöskään vastaa mahdollisten virusten sivujen kautta aiheuttamista välillisistä tai välittömistä vahingoista. Matenet Media Oy Ltd® ja XFM® tai näiden sivujen tuottaja ei vastaa mistään vahingosta, joka aiheutuu näiden sivujen käyttämisestä, mukaan lukien välittömät ja välilliset taloudelliset vahingot, tietokoneelle aiheutunut vahinko, tietokoneelle tallennettujen tietojen menetys, ajanhukka tai muu haitta.

Joidenkin palveluiden käyttö tai palvelupyyntö edellyttää käyttäjältä henkilökohtaisten tietojen luovuttamista Matenet Media Oy Ltd®:lle ja XFM®:lle. Matenet Media Oy Ltd® ja XFM® keräävät ja tallentavat nämä tiedot, esim. nimi, postiosoite, sähköpostiosoite, palvelun luonne ja mahdolliset lisätiedot, niille sopivalla tavalla ja niitä käytetään pyyntönne täyttämiseen. Tietoja ei luovuteta muiden yritysten itsenäiseen käyttöön. Noudatamme EU:n tietosuoja-asetusta.

Artikkelit, yrityslogot, valokuvat, videot, tuotenimet ja tavaramerkit ovat Matenet Media Oy Ltd®:n ja XFM®:n omaisuutta ja maksullisia.

Kaikki sivuja koskevat riita-asiat käsitellään ja ratkaistaan Suomessa Välimieoikeudessa Suomen lakia noudattaen.

Noudatamme Suomen Graafisen Teollisuuden yleisiä toimitusehtoja.

Kenelle jaamme tietosi

Jos pyydät salasanan palauttamista, IP-osoitteesi liitetään mukaan palautussähköpostiisi.

Kuinka kauan säilytämme tietoa

Mikäli jätät kommentin, kommenttia ja sen metatietoa säilytetään toistaiseksi. Tämä tehdään siksi, että voimme tunnistaa ja hyväksyä seuraavat kommentit automaattisesti sen sijaan, että säilyttäisimme ne moderointijonossa.

Tallennamme rekisteröityneiden käyttäjien (jos sellaisia on) käyttäjäprofiilien tiedot. Kaikilla käyttäjillä on mahdollisuus nähdä, muokata ja poistaa omia henkilötietojaan milloin vain. Ainoastaan käyttäjänimeä ei voi muuttaa. Verkkosivuston ylläpitäjät voivat nähdä ja muokata käyttäjäprofiilien tietoja.

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi

Mikäli sinulla on käyttäjätili tälle sivustolle tai olet jättänyt kommentteja, voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.

Minne tietosi lähetetään

Vierailijoiden kommentteja saatetaan tarkistaa automatisoidun roskapostiestopalvelun kautta.