Vene 2024 -messujen tärkeimmät uutuudet

Vene 2024 -messujen tärkeimmät uutuudet

Helsingin kansainvälisillä Vene 24 Båt -venemessuilla esitellään satoja veneitä eri kokoluokissa. Suomalaiset on veneilykansaa ja joka viidennellä suomalaisella on vene. Veneilyn aloittaminen on helppoa missä iässä tahansa ja veneily sopii kaikille. Parhaat venekaupat tehdään venemessuilla, jossa veneiden vertailu ja itselleen sopivimman veneen löytäminen on helppoa. Samalla pääsee tekemään myös varuste- ja tarvikehankintoja. Vene 24 Båt on odotettu kohtaamispaikka, josta aloitetaan veneilykauden suunnittelu ja kuullaan tarinoita maailman meriltä ja suunnitelmia tulevista reissuista. Venemessut on myös Suomen suurin kalastustapahtuma, jossa on nyt esillä myös perhokalastus. Vene 24 Båt -messut järjestetään 9. – 18.2.2024 Helsingin Messukeskuksessa.

Kuvat: Anita Reiman© Teksti: Helsingin Messukeskus, Anita Reiman©

Kiinnostavimmat veneuutuudet

Axopar 29 XC Cross Cabin
Axopar 29 XC Cross Cabin
Quarken 35 Cabin
Targa 41
Targa 41
Marex 440 Gourmet Cruiser
Silver Seahawk Cabin

Fresh

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *